Crowdfunding

Just a little bit of trust

Zowell’s Verhalencafé over vertrouwen

Het is bijna midwinter. Buiten is het donker en koud. Hollande en Rutte vertellen ons dat we in oorlog zijn. Soms lijkt het alsof we machteloos zijn en de grote verhalen met ons aan de loop gaan. En toch kun je altijd iets doen. In dit vertelcafé willen we in een onstuimige tijd een ander geluid laten horen. En dat doen we met iets waar iedereen aan mee kan doen: verhalen vertellen.

Met onze verhalen willen we lichtpuntjes zetten in een donkere tijd. Doe je mee?

Kleine momenten van vertrouwen
We delen onze eigen kleine momenten van vertrouwen met elkaar. Gegrond, blind of fragiel vertrouwen dat een verschil maakte. Kleine momenten waarin we vertrouwen kregen terwijl we aan het stuntelen waren, en waarin we vertrouwen gaven terwijl we het risico kenden. Samen maken we het verhaal van Zwolle over vertrouwen. Warme muzikale klanken zullen ons aanmoedigen bij het vertellen. Aan het eind van avond maken we het resultaat tastbaar zodat jij met een nieuw verhaal naar huis kunt.

Afsluiten crowdfunding
Zowell, het Zwols verhalenmagazine, organiseert samen met andere verhalenliefhebbers dit verhalencafé. Het is een proeftuin om niet alleen op papier maar ook met elkaar verhalen te delen. De aanloop naar midwinter leek ons hier een goed moment voor. Bovendien willen we de crowdfunding voor Zowell (die tot 18 december loopt) passend afsluiten. Het wordt een ontmoeting, zowell met verhalen als muziek.

Meer weten?
Woensdag 16 december 2015
20.00-22.00 uur
Vanaf 19.45 staan koffie en thee klaar.
Plek: Goudsteeg 19, Zwolle (voormalige Muzerie)
Begeleiding: Kirsten Notten & Marcel Douma
Muziek: Maaike Gerritsen op viool

Gratis, maar niet voor niets
Entree is gratis, je betaalt zelf je drankjes. Een gift achteraf voor de crowdfunding van Zowell is welkom. Dat kan ter plekke of via www.voorjebuurt.nl/zowell.
Aanmelden: zowellmagazine@gmail.com of www.facebook.com

Dit verhalencafé van Zowell is mogelijk dankzij de bijdrages van:
Ruth Deddens: www.iworkspace.nl/locaties/zwolle
Maaike Gerritsen: www.maaikegerritsen.nl
Kirsten Notten: www.waterschrijver.nl
Marcel Douma: www.addvisie.nl

ZowellMagazine

Author ZowellMagazine

More posts by ZowellMagazine

Join the discussion One Comment

Leave a Reply