Daar is ie dan. Het eerste nummer van het Zwolse magazine Zowell. Tijdens de open dag van de Creatieve Coöperatie op 17 maart presenteren we om 15.30 uur Zowell #1. Aansluitend kun je een mini-verhalenworkshop volgen. Meer informatie vind je op www.zowell.nl. Aanmelden voor de verhalenworkshop kan via de website van de Creatieve Coöperatie.

Verhalen in Zowell #1
Het eerste nummer van Zowell vertelt verhalen over de klimaattop in Parijs door Zwolse ogen, de circulaire economie in Dalfsen, een netwerkkaart van initiatieven in de stad, kijktips, oma’s wijsheid en nog veel meer.

Zowell verhalenworkshop
Aansluitend aan de lancering laten we je proeven aan de magie van verhalen. Persoonlijke verhalen brengen mensen tot leven. Echte verhalen laten je beter contact maken met de mensen die voor jou van waarde zijn. In deze mini-verhalenworkshop leren we je jouw eigen verhaal te maken. Anne van den Berg en Kirsten Notten verzorgen deze workshop.

Crowdfunding geslaagd
Tachtig supporters, een tiental mensen die willen meehelpen, drie prachtige bijeenkomsten, ontelbare ontmoetingen en 7.405 euro. De crowdfundingcampagne van Zowell eind 2015 is geslaagd. Dankzij deze bijdrage hebben we dit eerste nummer van Zowell kunnen maken.

Zwolse verhalen over kleine momenten met grote impact
Zowell is het magazine vol Zwolse verhalen over kleine momenten met grote impact. Wij laten zien hoe we in Zwolle beter, socialer en duurzamer met elkaar samen gaan leven door praktijkvoorbeelden, interviews met inspiratie en praktische tips te delen. De redactie bestaat uit Anne van den Berg, Ruud Bremmer, Kirsten Notten en Annemarie Zijl en kent elkaar van de Creatieve Coöperatie en van Zwolle in Transitie.