Draag bij doe mee

We hebben jullie hulp hard nodig. Jullie maken Zowell mogelijk. Nu kun je jouw waardering voor Zowell financieel vertalen met de volgende opties:

In de Zowell Verhalenworkshop gaan we aan de slag met jouw verhaal. We leren je tijdens deze workshop hoe je je eigen verhaal vertelt en hoe je dat verhaal op papier krijgt. Bovendien kan jouw verhaal een plekje in de volgende Zowell krijgen. Zo willen we met jou onze liefde voor verhalen delen.

verhalenworkshop

Wil je meer horen over duurzaamheid of bewonersinitiatieven? Waardeer jij de moestuintips van de koude grond? Ben je benieuwd hoe de KanaalsaVAARi verder gaat? Jij kunt ervoor zorgen dat Zowell deze verhalen kan blijven maken. Vanaf 250 euro kun jij een verhaal adopteren. Jij levert een tastbare bijdrage aan de vernieuwingen in Zwolle. Wij houden onze redactionele onafhankelijkheid. Als je wilt, kan jouw naam een ereplekje in het magazine krijgen. Anoniem adopteren mag natuurlijk ook.

Adopteer en geef een compliment

Met je adoptie kun je laten weten wat voor jou belangrijk is. Zo geef je iets of iemand een compliment. De bijdrage is afhankelijk van de impact van je adoptie.

  • Vind je het belangrijk dat we de wijsheid van oudere mensen in de samenleving gebruiken, kunt je eenmalig of voor langere tijd de rubriek Oma’s wijsheid adopteren.
  • Hou je van overzicht, kun je de inhoudsopgave adopteren.
  • Word je blij van de illustraties, geef dan één van onze tekenaars een compliment door een illustratie te adopteren.
  • Wil je laten zien dat in de dorpen en steden rond Zwolle ook mooie dingen gebeuren, kan je een passend artikel adopteren.
  • Hecht je waarde aan redactionele onafhankelijkheid, kan je dat deel van onze colofon adopteren.

Wil je meer weten of heb je zelf een idee wat je zou willen adopteren, mail dan met info@annemariezijl.nl of bel met Annemarie Zijl: 06 48180787.

Wil jij het verhaal van jouw organisatie vertellen? Wil jij nieuwe verbindingen aangaan met je studenten, vrijwilligers, bewoners, klanten of inwoners? Wil jij je medewerkers inspireren? Dat kan!

Wij gaan graag met jou aan de slag om de echte verhalen uit jouw organisatie te vangen en een podium te geven. Zo vertel je met elkaar het verhaal van jouw organisatie.

Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Wij kunnen voor jou je eigen magazine maken. Je kunt ons ook inschakelen om je studenten of communicatiemedewerkers te ondersteunen dit magazine te maken. Graag houden we verhalenworkshops of organiseren we vertelontmoetingen. Of we maken een sociaal jaarverslag dat iedereen wil lezen.

Als je meer wilt weten, kun je contact opnemen met Kirsten Notten, info@waterschrijver.nl, 06-24988059.

Geven mag altijd

Ben jij blij dat dit magazine bestaat? Help ons dan met een gift. Alle kleine beetjes helpen, grote beetjes zijn ook welkom.

Je kunt jouw gift overmaken naar NL72 RABO 0155872230  tnv Editor Anne Productions onder vermelding van ‘gift Zowell’.

Zowell wordt gemaakt met heel veel liefde en een snufje onkostenvergoeding. Het kernteam werkt met plezier en met gebrek aan nachtrust en vrije weekenden aan Zowell. Ook de schrijvers, fotografen, tekenaars en adviseurs leven hun bijdrage vooral, om in de sfeer van papieren media te blijven, als liefdewerk oud papier. We willen graag doorgroeien naar een duurzaam verdienmodel met meer ruimte voor investeringen en meer ruimte voor financiële waardering voor medewerkers. Ook hechten we grote waarde aan onze redactionele zelfstandigheid. We werken momenteel verschillende opties uit.

We hebben jullie hulp hard nodig. Jullie maken Zowell mogelijk. Nu kun je jouw waardering voor Zowell financieel vertalen met de volgende opties: